Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Τραμπούκικη επίθεση κατά των γραφείων ΣΥΡΙΖΑ στην Περαία

Την τραμπούκικη επίθεση κατά των γραφείων της Οργάνωσης Θερμαϊκού στην Περαία αλλά και του κλογικού περιπτέρου του κόμματος σε παρακείμενη περιοχή, καταγγέλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Η επίθεση αυτή από τους ίδιους "αγνώστους" γίνεται μία εβδομάδα μετά την καταστροφή του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ πάλι στην Περαία.

Η Ν.Ε. Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, που καταγγέλοντας το γεγονός υπέβαλε και μήνυση κατ΄αγνώστων, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της: 

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β΄ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει στον δημοκρατικό λαό τις μαφιόζικες και τραμπούκικες επιθέσεις παρακρατικών στοιχείων, που καλυπτόμενοι από το σκοτάδι της νύχτας σαν κοινοί κακοποιοί, επέδραμαν τη Δευτέρα 3/6/20224 στο εκλογικό περίπτερο του κόμματός μας στον Τρίλοφο και το έκλεψαν φορτώνοντάς το σε ανοιχτό φορτηγάκι. Το επόμενο βράδυ 4/6/2024 επιτέθηκαν και κατέστρεψαν τη τζαμαρία στα γραφεία του κόμματος στην Περαία, ενώ προσπάθησαν (με τον ίδιο τρόπο που εφάρμοσαν στον Τρίλοφο) να αφαιρέσουν και το εκλογικό περίπτερο σε παρακείμενη περιοχή, αλλά για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής τους εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, προβαίνοντας στην καταστροφή του. Υποβλήθηκαν μηνύσεις κατ’ αγνώστων.

Η Ν.Ε Β΄ Θεσσαλονίκης, αφού υπέβαλλε μηνύσεις κατ’ αγνώστων, τονίζει ότι τέτοιου είδους τραμπουκισμοί δεν τρομοκρατούν κανέναν μας. Αντίθετα, μας πεισμώνουν να δώσουμε με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη τον αγώνα για την ανόρθωση της κοινωνίας που αγκομαχά από την μάστιγα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Παράλληλα, αποδεικνύουν την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος. Από αυτό που φοβούνται δεν θα γλυτώσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.