Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Βάνδαλοι πυρπόλησαν το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας



Υπάνθρωποι, πυρπόλησαν το πρωϊ της Πέμπτης, ρίχνοντας βόμβες μολότοφ,  αίθουσες του 2ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά μία προκατ αίθουσα, αλλα και πολύ μεγάλο αριθμό σχολικών βιβλίων που επρόκειτο να διανεμηθούν στους μαθητές από τη νέα σχολική χρονιά.

Η προκατασκευασμένη σχολική αίθουσα, έγινε παρανάλωμα του πυρός και δεν διασώθηκε απολύτως τίποτε από ότι υπήρχε στο εσωτερικό της, ενώ σημαντικές ζημιές υπέστησαν και άλλες αίθουσες στο κυρίως κτίριο του σχολείου που επίσης πυρπολήθηκαν.
Ανάστατη, είναι η κοινωνία της Νέας Μηχανιώνας από τις ενέργειες αυτών των αντικοινωνικών στοιχείων, καθώς πέρα από την καταστροφή του Γυμνασίου, είναι η 4η εμπρηστική επίθεση που εκδηλώνεται στην περιοχή μέσα σε διάστημα δέκα ημερών. Οι προηγούμενες εμπρηστικές επιθέσεις, είχαν σημειωθεί σε ξερόχορτα, πάντα την ίδια ώρα, μεταξύ 4,30-6 το πρωϊ και σε ορισμένες περιπτώσεις απείλησαν και κατοικίες.

Να ληφθούν επειγόντως μέτρα και να ενισχυθούν οι αστυνομικές περιπολίες στην περιοχή, δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κωστής Κούτουκας, που είναι και ο ίδια κάτοικος της ίδιας συνοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.