Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αναστάτωση στο Δημαρχείο Μηχανιώνας από τηλεφώνημα για βόμβα

Αναστάτωση, προκλήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν άγνωστος τηλεφώνησε σε δημοτική υπάλληλο, λέγοντας ότι στο δημοτικό κτίριο (πρώην δημαρχείο) της Νέας Μηχανιώνας είχε τοποθετηθεί βόμβα, η οποία επρόκειτο σε λίγο να εκραγεί.
Αμέσως το κτίριο εκκενώθηκε, ενώ άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που ενημερώθηκε αμέσως, έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, χωρίς ευτυχώς να βρεθεί τίποτα, κι έτσι οι δημοτικοί υπάλληλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους.
Όλη την ώρα που διενεργούνταν η έρευνα, οι εργαζόμενοι στον δήμο ήταν συγκεντρωμένοι απέναντι από το κτίριο, μπροστά στην Εθνική Τράπεζα, στα δεντράκια που υπάρχουν εκεί και κάτω από τα οποία προσπαθούσαν να προφυλαχτούν από τον καυτό ήλιο. 
Το απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, σε συνάρτηση με τα τελευταία απανωτά περιστατικά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, με τη δολιοφθορά σε δύο δημοτικά οχήματα, τον εμπρησμό τμήματος του 2ου Γυμνασίου Ν.Μηχανιώνας, τις επιθέσεις με πέτρες κατά του ίδιου δημοτικού κτιρίου, την πρόκληση σοβαρών ζημιών στην περιουσία του δήμου Θερμαϊκού κ.α., έχουν προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό της δημοτικής αρχής που ζήτησε να ενταθεί η αστυνόμευση στην περιοχή.
Ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής στον οποίο απευθύνθηκε ο «Φάρος του Θερμαϊκού», εξέφρασε όχι μόνο την οργή και την αγανάκτησή του για το νέο αυτό περιστατικό, αλλά και την ανησυχία για τις δραστηριότητες των αντικοινωνικών αυτών στοιχείων. «Δεν είναι ίσως τυχαίο που όλα αυτά τα κρούσματα σημειώνονται στη Νέα Μηχανιώνα. Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν βάλει στο μάτι την ησυχία και την ομαλότητα στην περιοχή, ενώ για τους δικούς τους λόγους επιδίδονται σε πράξεις σαμποτάζ με στόχο τη δημοτική περιουσία και την αναταραχή», είπε ο δήμαρχος Θερμαϊκού. Για να προσθέσει ότι τις επόμενες ημέρες θα απευθυνθεί στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ζητώντας την ενίσχυση των περιπολιών πεζών και εποχούμενων τμημάτων της αστυνομίας.

1 σχόλιο:

  1. εσεις ποιοι λετε οτι ωφελουνται απο καταστασεις απσταθεροποιησης και φοβικων συνδρομων ; ποιοι αγραμματοι οι ιδιοι, ωφελουνται απο την υποβαθισμενη παιδεια;ποιους βολευει ,για να εμφανιζονται ανα το πανελληνιο ως "σωτηρες" και υπερσπιστες των αδυναμων ;μηπως καποιοι που "ολως τυχαιως" εχουν ουκ αμελητεα δραση εσχατως και στο τοπο μας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.