Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

«Μηχανιώνα 2013 – Θαλασσογραφίες» από 19-22 Ιουλίου

Τετραήμερο θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο «Μηχανιώνα 2013 – Θαλασσογραφίες», διοργανώνει  από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ. το ΔΗΠΠΑΚΥΘ του Δήμου Θερμαϊκού, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ν. Μηχανιώνας.

Οι χώροι διεξαγωγής των εκδηλώσεων είναι το Ανοιχτό Αμφιθέατρο Μηχανιώνας και η Παλιά Σκάλα Μηχανιώνας. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των Θαλασσογραφιών 2013 έχει ως εξής:

Παρασκευή 19 Ιουλίου
«Με το ζόρι γιατρός» κωμωδία του Μολιέρου, σε διασκευή – σκηνοθεσία Σταύρου Παρχαρίδη, από το «Θέατρο Μαίωτρον». Ανοιχτό αμφιθέατρο Μηχανιώνας, Ώρα 9μ.μ.

Σάββατο 20 Ιουλίου
Μουσική συναυλία με αγαπημένα τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο με τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Περαίας «Ορφέας» και την έντεχνη ελληνική ορχήστρα «Αιολική Οκτάβα». η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της παλιάς σκάλας Μηχανιώνας. Ωρα 9 μ.μ.

Κυριακή 21 Ιουλίου
Ελληνική Μουσική Βραδιά, με το σχήμα « Μουσικό μνημόνιο». Ανοιχτό αμφιθέατρο Μηχανιώνας, Ώρα 9 μ.μ.

Δευτέρα 22 Ιουλίου

Βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής  - Electronic music NightWaves με γνωστούς dj . Συμμετέχει η Ομάδα Κρουστών Θεσσαλονίκης Β. Βασιλάτου με Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς. Ανοιχτό αμφιθέατρο Μηχανιώνας. Ώρα 9 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.