Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μπουτάρης: "Πάρτε τα κλειδιά του δήμου"

Ανοικτό το θέμα ακόμη και της παραίτησής του, άφησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε,  με θέμα τις ενδεχόμενες μετακινήσεις και απολύσεις υπαλλήλων του Δήμου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης: «Εάν έχουμε απολύσεις 1.000 υπαλλήλων του δήμου, πάρτε τα κλειδιά. Ας διορίσει έναν δήμαρχο το πρωτοδικείο όπως διορίζει σε ένα χρεωμένο αθλητικό σωματείο».
Στο θέμα που προέκυψε με τη δημοτική αστυνομία, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι «Όλη η ιστορία ξεκίνησε από φήμες, η ιστορία των απολύσεων, των συμβασιούχων, των δημοτικών αστυνομικών, των σχολικών φυλάκων. Δεν υπάρχει, ωστόσο, ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση».
Αναφερόμενος στο χθεσινό περιστατικό του προπηλακισμού του κ. Καμίνη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε, «Κατηγορώ κι εγώ την ΠΟΕ ΟΤΑ ότι είναι ηθικός αυτουργός. Σε όλη αυτήν την ιστορία καταστράφηκαν οι σχέσεις διοικούντων με τους εργαζομένους .Ειδικά σε μια περίοδο σαν αυτήν που περνάμε, πρέπει να υπάρχει σύμπνοια και να μην περπατάμε με υστερίες, προπηλακισμούς, και κανιβαλισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.