Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις των "Επιβατιανών 2013"

Συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή για δεύτερη ημέρα οι πετυχημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις «Επιβατιανά 2013», που διοργανώνει στο πάρκο των Νέων Επιβατών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Επιβατών. Κατά τη χτεσινή έναρξη των εκδηλώσεων, ο χώρος του πάρκου είχε κατακλυσθεί από πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παραδοσιακή Καβαλιώτικη μπάντα και χόρεψε κάτω από τους ήχους της.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Αλεξανδρής ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Επιβατών να αναπτύσσει τέτοιες επιτυχημένες δραστηριότητες και μάλιστα σε μία πολύ δύσκολη εποχή.
Παραβρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και μεγάλο πλήθος κόσμου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ενώ την Κυριακή θα έχουν διεθνή χαρακτήρα, καθώς θα εμφανιστούν εκτός από ελληνικά και συγκροτήματα από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.