Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Νέα γραμμή του ΟΑΣΘ συνδέει την Επανομή με τον Ποταμό

Σάρκα και οστά πήρε από σήμερα το πρωί η ίδρυση μιας νέας λεωφορειακής γραμμής, της Νο 77H, που συνδέει πλέον την Επανομή με τον Ποταμό, αποτέλεσμα των πιέσεων που άσκησε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ.Γιάννης Αλεξανδρής, στο Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ).

Στη νέα λεωφορειακή γραμμή, δρομολογείται ένα όχημα, το οποίο θα πραγματοποιεί  οκτώ δρομολόγια σε μία βάρδια κατά το διάστημα 11.05΄ – 17.10΄, συνδέοντας την Επανομή με την παραλία στη θέση «Ποταμός». Το πρώτο δρομολόγιο μετάβασης συνδέει το ΙΚΕΑ με την Επανομή και στη συνέχεια πραγματοποιούνται τα τοπικά δρομολόγια, που συνδέουν την Επανομή με τον Ποταμό. Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής συνδέει την Επανομή με το ΙΚΕΑ.
«Οι επαφές της Διοίκησής μας με τα αρμόδια στελέχη και τις υπηρεσίες του ΣΑΣΘ και του ΟΑΣΘ, έφεραν θετικά αποτελέσματα για τους κατοίκους του Δήμου μας, αλλά, γενικότερα, και για τους επισκέπτες της περιοχής και, αφορμής δοθείσης, θα’ θελα να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον Πρόεδρο του ΣΑΣΘ, Ιωάννη Παλαιστή, τον  Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδη, και τον Γενικό Διευθυντή του ΟΑΣΘ, Ανδρέα Ζερβούλια, όσο και όλους τους υπεύθυνους των αρμόδιων τμημάτων και γραφείων, που συνέβαλλαν στη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, που αφορούν στον τομέα της συγκοινωνίας στην περιοχή μας», επεσήμανε εμφανώς ικανοποιημένος ο Δήμαρχος.


1 σχόλιο:

  1. να ερθουν για να απολαυσουν και τα σκουπίδια έξω απο τους κάδους που δεν μαζευονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.