Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Πέμπτη και Παρασκευή τα «Μηχανιώτικα 2018» στο λιμάνι Ν.Μηχανιώνας

Τις εκδηλώσεις «Μηχανιώτικα 2018» , διοργανώνει ο δήμος Θερμαϊκού στο χώρο του λιμανιού της Ν. Μηχανιώνας, αύριο Πέμπτη 30 Αυγούστου, στις 21.00, με ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι από τον τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, που θα είναι πλαισιωμένος από την Ελεάνα Παπαϊωάννου και μια εξαιρετική ορχήστρα.

Μεθαύριο, Παρασκευή 31 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο και πάλι στις 21.00, το μουσικό συγκρότημα ΕMIGRE θα παίξει ρυθμούς της pop, rock & dance  ελληνικής και ξένης μουσικής.
Τη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος θα ανοίξει μια μεγάλη γιορτινή συγκέντρωση εθελοντισμού, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Θερμαϊκού, του Κέντρου Υγείας Νέας Μηχανιώνας και του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) "Χάρισε Ζωή", που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00, με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την προσέλκυση δοτών.

Η εκδήλωση «Ο Αθλητισμός Χαρίζει Ζωή και γίνεται Εθελοντής Δότης μυελού των   Οστών στο Δήμο Θερμαϊκού» συγκεντρώνει τους αθλητές των αθλητικών φορέων του Δήμου, οι οποίοι με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Εντάσσοντας πρώτοι τους εαυτούς τους στην Τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών, μεταδίδουν το μήνυμα και την αξία του εθελοντισμού και λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση, δίνοντας ελπίδα σε μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.