Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Σήμερα το απόγευμα η εκδήλωση της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού"

Σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού (Ν.Επιβάτες), πραγματοποιείται η συνάντηση-συζήτηση της δημοτικής παράταξης "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" με τα μέλη,  τους φίλους, και όσους άλλους επιθυμούν, για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας αλλά και τα μικρά ζητήματα που δυσκολεύουν τη ζωή τους.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της δημοτικής παράταξης:
"Έλα κι εσύ, στη συνάντηση αυτή της Τετάρτης, στη διευρυμένη συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου της "Συμπολιτείας", εν όψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, για να καταθέσεις τις απόψεις, τις σκέψεις και τις προτάσεις σου, προκειμένου να γίνει καλύτερος ο Δήμος Θερμαϊκού. Με φθηνότερα δημοτικά τέλη, σωστή καθαριότητα, ποιοτική ύδρευση, ουσιαστική και επ΄ωφελεία των συνδημοτών μας ανάπτυξη και την επίλυση όλων των άλλων που ταλανίζουν τους κατοίκους του Δήμου μας. Μιάς περιοχής η οποία, ενώ θα μπορούσε να είναι παράδεισος για τους κατοίκους της, κατάντησε ουραγός των εξελίξεων, λόγω και της λαθεμένης πολιτικής την οποία ακολούθησαν όλες οι διοικήσεις, η σημερινή και οι προηγούμενες, του δήμου Θερμαϊκού", καταλήγει το κάλεσμα. 
Την πρόσκληση υπογράφουν οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της "Συμπολιτείας Θερμαϊκού" Σπύρος Κουζινόπουλος, Θοδωρής Τζίνας και Γιάννης Τσακμάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.