Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Βυθισμένη στο σκοτάδι επί τετραήμερο η βόρεια Ν.Μηχανιώνα

Βυθισμένο στο σκοτάδι είναι τέσσερις μέρες τώρα ένα μεγάλο τμήμα της βόρειας Νέας Μηχανιώνας, με συνέπεια οι κάτοικοι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν τα βράδυα, ενώ πρωτίστως είναι και θέμα ασφάλειας από κακοποιά στοιχεία. Το πρόβλημα είναι γνωστό στους αρμόδιους (Δήμος, ΔΕΗ) χωρίς μέχρι στιγμής να γίνεται η αποκατάστασή του.

Η βλάβη στον ηλεκτροφωτισμό είναι εκτεταμένη και αφορά την περιοχή της κεντρικής οδού 25ης Μαρτίου, από το ύψος του σούπερ μάρκετ "Άριστα" και φτάνει μέχρι τα κοιμητήρια της Νέας Μηχανιώνας με όλους τους κάθετους δρόμους (Αγ. Βασιλείου, Καζαντζάκη, Ρήγα Φεραίου, Ερυθραίας κλπ) να γνωρίζουν συνθήκες συσκότισης ... εμπόλεμης οπεριοχής.
Σημειώνεται ότι παρόμοιες πολυήμερες  διακοπές στο δίκτυο του δημόσιου ηλεκτροφωτισμού συμβαίνουν συχνά στη συγκεκριμένη περιοχή και μάλιστα την προηγούμενη φορά που σημειώθηκε, παραμονές της Πρωτοχρονιάς, συνοδεύτηκε τότε από ένα κύμα εκτεταμένων ένοπλων ληστειών και διαρρήξεων, γεγονός που επιτείνει τους φόβους και τις ανησυχίες των κατοίκων από τη νέα τετραήμερη και πλέον διακοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.