Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Μείωση δημοτικών τελών ζητούν παρατάξεις του Δήμου Θερμαϊκού

 


Εναλλακτική πρόταση για τη μείωση των δημοτικών τελών τουλάχιστον κατά 24%, πρόκειται να καταθέσουν προς την Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και με κοινή τους επιστολή προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου ζητούν συνάντηση προκειμένου να καταθέσουν το αίτημά τους αυτό.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις δημοτικές παρατάξεις καταθέτουν το αίτημα για μείωση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού κατά 24% και τη μείωση των τελών για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων κατά 30%.

Την πρόταση υπογράφουν οι επικεφαλής τω ν δημοτικών παρατάξεων: "Θερμαϊκός Νέα Πορεία" Γιάννης Μαυρομάτης, "Συμμετέχω Θερμαϊκός" Θεόδωρος Τζέκος, "Δράση Πολιτών" Γιώργος Χατζηβαλάσης και "Όλοι Μαζί" Νίκος Παράσχου.

Σημειώνεται ότι η δημοτική παράταξη "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" στα πέντε και πλέον χρόνια της ύπαρξής της, είχε κάνει σκληρό αγώνα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, δεδομένου ότι οι δημότες του Θερμαϊκού πληρώνουν εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια τα ακριβότερα δημοτικά τέλη σε όλη την Ελλάδα. 

Η κοινή επιστολή των τεσσάρων δημοτικών παρατάξεων έχει ως εξής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.