Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Η μόνη θέση που αξίζει στους ναζί είναι στη φυλακή

Παππάς και Μιχαλολιάκος χαιρετούν ναζιστικά μπροστά στη σβάστικα

Tη φωνή της με τα σωματεία, τα συνδικάτα, τους φοιτητές που απαιτούν τη απερίφραστη καταδίκη της "Χρυσής Αυγής" ενώνει η Πρωτοβουλία Αστυνομικών ενόψει της αυριανής απόφασης του δικαστηρίου για τη ναζιστική οργάνωση. Η Πρωτοβουλία επισημαίνει ότι η δίκη «έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί ο εγκληματικός χαρακτήρας της Χ.Α. και είναι εγκληματική οργάνωση, γιατί είναι εγκληματική η ιδεολογία του ναζισμού – φασισμού. Εξάλλου, όταν πρωτοιδρύθηκε, ιδρύθηκε ως οργάνωση με ναζιστική ιδεολογία και ίδια παραμένει μέχρι και σήμερα".

«Συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, με τη καθοδήγηση και οργάνωση από τη ναζιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή, όπως και οι υπόλοιπες επιθέσεις σε μετανάστες και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ» σημειώνει η Πρωτοβουλία και θυμίζει τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια της "δράσης" της έγιναν δεκάδες βίαιες επιθέσεις αλλά και δολοφονίες από Χρυσαυγίτες σε βάρος μεταναστών και Ελλήνων, σε πολλούς από τους οποίους δεν υπήρξε καν δίωξη σε βάρος τους. Αυτή είναι η ιδεολογία τους! Δεν θα μπορούσε να διαφέρει η ιδεολογία τους, μιας και εμπνευστής και ιδεολογικός πατέρας τους είναι ο Χίτλερ! Όσο και εάν προσπάθησαν αργότερα να κρύψουν από τα μπράτσα τους τις σβάστικες με τα κουστούμια που έβαλαν, δεν κατάφεραν να κρύψουν ποιοι είναι».

Επίσης, η Πρωτοβουλία αναφέρει πως «δεν επαναπαυόμαστε ούτε τρέφουμε αυταπάτες ότι με μία ποινική διαδικασία θα πάψει ή θα εξαφανιστεί ο φασισμός από τη κοινωνία μας. Ο φασισμός της κοινωνίας δυστυχώς ελλοχεύει σε διάφορες εκφάνσεις και αποχρώσεις. Από τον προπηλακισμό ενάντια σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στα Καμμένα Βούρλα, από "νταήδες" γονείς που θέλουν να σπάσουνε καταλήψεις με "τσαμπουκά" και με ξύλο σε μαθητές, σε διάφορες ακραίες δηλώσεις πολιτικών και "δημοσιολογούντων" που στοχοποιούν εργαζόμενους, "φορείς ή κοινωνικές ομάδες" που διεκδικούν δικαιώματα, μέχρι και στα διάφορα θεάματα και εκπομπές reality κ.ο.κ. Οι φασίστες – ναζιστές θα περιμένουν να εμφανιστούν ίσως μέσω άλλων πολιτικών σχηματισμών, αυτό δεν αλλάζει τη ουσία της σάπιας ιδεολογίας τους. Ειδικότερα σήμερα με τις οξυμένες σχέσεις με τους γείτονες μας, αναδύονται φασιστικές και εθνικιστικές απόψεις.

»Θέλει εγρήγορση επαγρύπνηση και εμείς ως αστυνομικοί καλούμαστε να συμβάλλουμε στο τελείωμα και στο ξερίζωμα τους φασισμού. Απομονώνουμε και δεν ανεχόμαστε πράξεις ή συμπεριφορές φασιστικές, εθνικιστικές, ή ρατσιστικές εντός των υπηρεσιών μας».

«Οι Έλληνες αστυνομικοί έχουμε αποδείξει πολλάκις τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε. Θα διαφυλάξουμε την δημοκρατική προσήλωση του συνδικαλιστικού μας κινήματος και ως Πρωτοβουλία Αστυνομικών θα προσπαθούμε ώστε το συνδικαλιστικό μας κίνημα να συμπορεύεται με τον υπόλοιπο λαό για κοινή πάλη για καλύτερες μέρες. Η μόνη θέση που αξίζει στους Ναζί είναι η φυλακή!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.