Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ληστεία το μεσημέρι στη ΔΕΗ Καλαμαριάς

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην οδό Πόντου, στην Καλαμαριά, όταν τέσσερα άτομα που ήταν οπλισμένα με πιστόλια, εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή Καλάσνικοφ, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αρπάζοντας άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό.

Προκλήθηκε πανδαιμόνιο, καθώς ο ένας από τους ληστές πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Στη συνέχεια, οι ληστές τράπηκαν σε φυγή με μηχανές μεγάλου κυβισμού. 
Οι δράστες πριν και κατά τη διάρκεια της ληστείας παρακολουθούσαν τη συχνότητα της αστυνομίας μέσω φορητού ασυρμάτου. Ο ασύρματος βρέθηκε πεταμένος κοντά στο σημείο της ληστείας από αστυνομικούς. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα, που εξυπηρετεί όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη, είχε βρεθεί στο στόχαστρο ληστών και τον Αύγουστο του 2010, όταν δύο άτομα επιτέθηκαν σε υπαλλήλους εταιρίας σεκιούριτι που πραγματοποιούσαν χρηματαποστολή αρπάζοντας συνολικά 100.000 ευρώ. Τότε οι υπάλληλοι της εταιρίας σεκιούριτι είχαν φτάσει στο υποκατάστημα, προκειμένου να παραλάβου τα χρήματα από τις συναλλαγές με το κοινό. Ωστόσο, την ώρα που ένας από τους υπαλλήλους κατευθιυνόταν προς το φορτηγάκι της εταιρίας δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα, που του άρπαξαν το βαλιτσάκι που κρατούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.