Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Μπράβο ΠΑΟΚ: Ιδρύει τμήμα ΑΜΕΑ στον ερασιτέχνη Α.Σ.

Χωρίς να είμαστε ΠΑΟΚ, δεν μπορούμε να μην χειροκροτήσουμε με ενθουσιασμό, την απόφαση που έλαβε ομόφωνα η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου του ιστορικού αθλητικού σωματείου της πόλης μας, για την  ίδρυση και λειτουργία τμήματος ΑμεΑ στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατσαρής στην σχετική αναφορά που έγινε για την ίδρυση του τμήματος πρόσθεσε σχετικά: «Είχαμε μια πρόταση για να κάνουμε τμήματα ΑμεΑ. Είναι εδώ ο κ. Γιάννης Καστούρας, ο οποίος γνωρίζει το θέμα. Εάν προχωρήσουμε σε αυτό, εφόσον υπάρχουν οι δυνατότητες γιατί ακόμα δεν ξέρουμε τις διαδικασίες, θα τις κάνουμε και θέλουμε τον Γιάννη να είναι από τους μπροστάρηδες σε αυτό».

Η πρόταση εγκρίθηκε από το Σώμα των μελών που παρέστησαν στην ΓΣ όπως εγκρίθηκε και ο συνολικός διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός που έγινε από την διοίκηση του ΑΣ. Στην χθεσινοβραδινή ΓΣ έγινε και εκτεταμένη αναφορά στο τμήμα μπάσκετ και επικράτησα απόψεις για την ισχυροποίηση της ομάδας που εδώ και αρκετά χρόνια είναι μακριά από τίτλους και διακρίσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.