Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Να διώξουμε σήμερα κιόλας τον εργολάβο απ΄ τα σκουπίδια

Τη μία είπαμε ότι είναι η απεργία των συμβασιούχων και τους δικαιολογήσαμε. Την άλλη δείξαμε κατανόηση στο γεγονός ότι δεν είχαν πετρέλαιο για να κινηθούν τα απορριμματοφόρα. Την τρίτη, τους δικαιολογήσαμε για τα χαλασμένα σκουπιδιάρικα και τους αχρηστεμένους τράκτορες. Όμως αυτό το χάλι που συνεχίζεται με τα σκουπίδια στο δήμο Θερμαϊκού, στο μέσον μάλιστα της τουριστικής περιόδου, δεν χωνεύεται πλέον και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα.

Οι λόφοι των σκουπιδιών που αντικρίσαμε σε πολλές περιοχές του Δήμου, όπως στην παραλία της Αγίας Τριάδας, δίπλα στους λουόμενους, από όπου είναι και η φωτογραφία μας, τα βουνά των απορριμμάτων που πλέον σε κάποια σημεία καταλαμβάνουν κι ένα μέρος του οδοστρώματος, με συνέπεια να υπάρχουν προβλήματα ακόμη και στην κυκλοφορία των οχημάτων, έχουν πλέον ξεπεράσει τα όρια της αντοχής μας. Ας κάνουν οι αρμόδιοι μία βόλτα στην παραλία της Επανομής και στο δρόμο προς Υδατόπυργο και θα καταλάβουν τι εννοούμε.

Τη μόνη ενδεδειγμένη λύση που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, είναι να φύγει σήμερα κιόλας ο εργολάβος που τον χρυσοπληρώνουμε για την αποκομιδή των απορριμμάτων και η άμεση επιστροφή της ευθύνης για το μάζεμα των σκουπιδιών στη δημοτική υπηρεσία καθαριότητας. Κι όταν λέμε σήμερα κιόλας, το εννοούμε…

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.