Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Τώρα εξηγούνται όλα για τον Πάλιουρα....

Τώρα λοιπόν, μετά την αιφνιδιαστική πρόταση της διοίκησης Μαυρομάτη για την παραχώρηση της δημοτικής πλαζ Πάλιουρα (Κτήμα Καραγκιόζη) στη Μητρόπολη Καλαμαριάς, εξηγούνται όλα:

-Το γιατί είχε ορίσει μόνο δώδεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη για τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εκεί που σε άλλες συνεδριάσεις τα θέματα ήταν 40 και 50 κάθε φορά: Για να φέρει ξαφνικά το θέμα της κατασκήνωσης, αιφνιδιάζοντας για μία ακόμη φορά τους δημοτικούς συμβούλους.
-Το γιατί δεν δημοπρατήθηκε φέτος το αναψυκτήριο στη δημοτική πλαζ Πάλιουρα, που απέφερε ετησίως στο Δήμο έσοδα της τάξεως των 12.000-14.000 ευρώ.
-Το γιατί αφέθηκε ολόκληρη τη φετινή χρονιά ο χώρος σε πλήρη εγκατάλειψη και ερήμωση: Για να απαξιωθεί πλήρως κι έτσι να αποτελέσει η καταστροφή του ως μία δικαιολογία για την δωρεάν εκχώρηση.
-Το γιατί δεν φτιάχτηκε εδώ και 10 μήνες μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο κατεστραμμένος και επικίνδυνος δρόμος Πάλιουρα-Μηχανιώνα
-Το γιατί έμεινε ο χώρος όλο αυτό το διάστημα χωρίς νερό, με συνέπεια οι τουαλέτες του να αποτελούν μία υγειονομική βόμβα για τους λουόμενους.

Κατόπιν όλων αυτών, δεν έχει άδικο η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» να εγκαλεί το δήμαρχο κ. Μαυρομάτη ότι δεν επιτρέπεται με την περιουσία του Δήμου και των δημοτών να κάνει  δημόσιες σχέσεις και ψηφοθηρία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της που ακολουθεί: https://farosthermaikou.blogspot.gr/2017/07/blog-post_5.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.