Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Άτακτη υποχώρηση της διοίκησης Μαυρομάτη στην παραχώρηση του Πάλιουρα

Σε άτακτη υποχώρηση, αναγκάστηκε η διοίκηση Μαυρομάτη στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού. Και κάτω από τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Δήμου αλλά και την πρόθεση συμβούλων της πλειοψηφίας να μην ψηφίσουν την παραχώρηση της δημοτικής ακτής του Πάλιουρα στη Μητρόπολη Καλαμαριάς δωρεάν για μία εικοσαετία, αναγκάστηκε να αποσύρει το θέμα.

Βέβαια η δημοτική αρχή δήλωσε ότι θα επαναφέρει το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, καθώς δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη η εισαγωγή της εισήγησης στο δημοτικό συμβούλιο ως «έκτακτης» και κατεπείγουσας».
Νωρίτερα, είχαν γίνει αρκετές διεργασίες και ασκήθηκαν πιέσεις προκειμένου να πεισθούν σύμβουλοι της παράταξης Μαυρομάτη να ψηφίσουν υπέρ της παραχώρησης, παρά την αντίθετη άποψη που είχαν. Και όταν είδε η διοίκηση του Δήμου ότι οι σύμβουλοι αυτοί ήταν αμετάπειστοι και δεν της έβγαιναν τα «κουκιά» στην ψηφοφορία που θα ακολουθούσε, τότε απέσυρε το θέμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης με πρώτη και καλύτερη τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» δήλωσαν ότι τάσσονται κατά της παραχώρησης της δημοτικής ακτής Πάλιουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.