Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή από τη "Δημιουργική Ανανέωση"

Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο δήμαρχο Θερμαϊκού  και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Ανανέωση», Κυριάκος Στεφανίδης, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ημέρα, καθώς η ανάπτυξη του δήμου είναι μονόδρομος για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση.

Η επιστολή Στεφανίδη έχει ως εξής:
«Προς τον νέο Δήμαρχο Θερμαϊκού κο Μαυρομάτη και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.
Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας διοίκησης του δήμου μας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας ως Δημάρχου Θερμαϊκού καθώς και τους εκλεγέντες Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους όλων των συνδυασμών κατά τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.
Τόσο εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ», όσο και οι συνεργάτες μου, σας ευχόμαστε καλή θητεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Κοινός εχθρός μας είναι τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, γι’ αυτό θα βοηθήσουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια, που στοχεύει στην επίλυση τους.  Πολλές φορές έχω τονίσει ότι τα αναπτυξιακά σχέδια της παράταξης μας είναι πάντα στην διάθεση του δήμου και των δημοτών, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθούν έντιμα και με στόχο το γενικό καλό. Είμαστε διαθέσιμοι να προσφέρουμε – φυσικά χωρίς ανταλλάγματα - κάθε ενημέρωση που θα ζητήσετε για οποιοδήποτε αναπτυξιακό σχέδιο αναπτύξαμε και αποτυπώσαμε στο προεκλογικό μας πρόγραμμα (το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της παράταξής μας http://www.dimiourgikiananeosi.gr).

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα. Η ανάπτυξη είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και την ανεργία που μαστίζει όλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.