Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Απόλυτο σκοτάδι στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων καταγγέλει ο Χρ. Γιαννούλης

«Απόλυτο σκοτάδι επικρατεί στους περισσότερους δρόμους, με συνέπεια να είναι διαρκής ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών ατυχημάτων, καθώς οι οδηγοί μπορεί ανά πάσα στιγμή να χάσουν τον προσανατολισμό τους. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που συμβαίνει στην Εθνική Οδό ταχείας κυκλοφορίας Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι, όπου σε όλο το μήκος του, δεν υπάρχει ούτε μία σπιθαμή φωτισμένου δρόμου, εκτός από τον κόμβο και τις αερογέφυρες προς Θεσσαλονίκη και Έδεσσα. Ο δρόμος-καρμανιόλα, έχει χαρακτηριστεί από την Τροχαία ως ένας από τους πλέον επικίνδυνους στη Βόρεια Ελλάδα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

«Παρά τις εξαγγελίες Τζιτζικώστα πριν από δύο χρόνια, έργα ηλεκτροφωτισμού και συντήρησης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της περιοχής, ύψους 2,8 εκατ. ευρώ, παραμένουν ακόμη στα χαρτιά, χωρίς να υλοποιηθούν», καταγγέλλει επίσης.
«Πρέπει επιτέλους να μπει τέλος σε αυτό το ρεσιτάλ αδράνειας και αδιαφορίας. Αυτή η στασιμότητα που διαρκεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εδώ και εννέα χρόνια, θα λάβει τέλος την επομένη των Περιφερειακών εκλογών, καθώς πλέον αλλάζουμε σελίδα και Κοιτάμε Μπροστά για μία Κεντρική Μακεδονία της ισόρροπης ανάπτυξης, της οικονομικής και κοινωνικής προόδου και της προκοπής», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.