Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Αναβολή λόγω covid-19 της εκδήλωσης στην Καλαμαριά για την απελευθέρωση


Αναβλήθηκε για ένα μήνα μετά και συγκεκριμένα για τις 30 Νοεμβρίου 2020, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας, η εκδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία προσφυγικού Ελληνισμού από κοινού τέσσερις δημοτικές παρατάξεις της Καλαμαριάς, δύο πολιτιστικοί σύλλογοι και μία κίνηση πολιτών, μαζί με το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών, για την 76η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από το Ναζιστικό ζυγό.

Όπως αναφέρουν σε λιτή ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές: "Λόγω των δυσμενών συνθηκών την εποχή του Κορωνοϊού, των αυστηρών κρατικών συστάσεων και περιορισμών, και του πρωταρχικού μελήματός μας, αυτό της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εκδήλωση για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί κατακτητές αναβάλλεται για τις 30/11/2020".

Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση έχουν:

-Οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου Καλαμαριάς "Συνεργασία για την Καλαμαριά", "Καλαμαριά Αλλιώς", "Καλαμαριά πρώτη ξανά" και "Η Καλαμαριά που μας αξίζει".

-Οι πολιτιστικοί σύλλογοι: "Πολιτιστικός Σύλλογος Μπουμπουλίνα" και "Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Καλαμαριάς "Η Κηφισιά"

-Η "Κίνηση Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς"

-Το "Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.