Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Σήμερα ώρα 6 μ.μ. το διάβημα διαμαρτυρίας για το κάμπινγκ

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου ώρα 6:00 μ.μ. το διάβημα διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών "Σώστε το Κάμπινγκ" και ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας με αίτημα να μην προχωρήσει από το ΤΑΙΠΕΔ το ξεπούλημα του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας.

Η παράσταση διαμαρτυρίας από τους δύο φορείς, γίνεται ενόψει της αυριανής ολοκλήρωσης του διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την εκποίηση αυτού του μοναδικής ομορφιάς τελευταίου εναπομείναντα μεγάλου ελεύθερου δημόσιου χώρου σε ολόκληρη την ανατολική Θεσσαλονίκη έκτασης 161 στρεμμάτων.

Το διάβημα θα γίνει την ώρα που θα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θερμαϊκού προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι δημότες να εκφράσουν την κατηγορηματική τους αντίθεση στην εκποίηση της έκτασης του πρώην κάμπινγκ αλλά και να ζητήσουν από τη δημοτική αρχή και όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αντισταθούν στο επιχειρούμενο ανοσιούργημα και να αξιώσουν την παραχώρηση της έκτασης στο Δήμο Θερμαϊκού, προκειμένου να αναπτυχθούν εκεί εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες που τόσο τις έχει ανάγκη η περιοχή..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.