Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ελπιδοφόρα η πορεία του Αχιλλέα Περαίας


Αισιοδοξία, επικρατεί στις τάξεις του Αχιλλέα Περαίας, μετά το πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Και όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Περισκόπιο» που εκδίδει η ΠΟΣΠ Περαίας, η ανοδική πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια συνεχίζεται παρά τις πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό της μετά τις μεταγραφές, αποδεσμεύσεις αλλά και την προώθηση αρκετών νέων παιδιών από τις ακαδημίες της.

Όλα δείχνουν ότι στην Περαία κάτι πολύ αξιόλογο υπάρχει και φέτος αφού οι βασικοί παράγοντες και προϋποθέσεις της επιτυχίας βρίσκονται στις θέσεις τους.
Σοβαρή διοίκηση, καλοί προπονητές, αξιόλογοι ποδοσφαιριστές και καλό κλίμα μαρτυρούν ότι και φέτος θα δούμε έναν πολύ δυνατό Αχιλλέα που πρωταγωνιστεί!

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουτίδης
Ο πρόεδρος του Αχιλλέα Περαίας Γιάννης Κουτίδης από τους πιο έμπειρους παράγοντες της ομάδας με προσφορά πολλών ετών τονίζει με έμφαση:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιοδοξώ βλέποντας το γήπεδό μας γεμάτο από παίκτες που οι περισσότεροι προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Κάποιοι που απείχαν για διάφορους λόγους ξαναγύρισαν δείχνοντας την αγάπη τους προς την ομάδα που ανδρωθήκαν και τον αθλητισμό γενικότερα. Το πιο ικανοποιητικό όμως είναι να βλέπουμε όλοι παιδιά από τις ακαδημίες μας να λαισιώνουν την ανδρική ομάδα.
Οι στόχοι μας είναι η ομάδα μας να διακρίνεται πάντα αγωνιστικά αφού η διοίκηση είναι κοντά να βοηθά και να προσφέρει ότι καλύτερο, και ειδικά για φέτος θα τον θέσουν οι παίκτες μας με την απόδοση και την προσπάθειά τους εντός του γηπέδου.
Ο μεγαλύτερος όμως στόχος είναι να καταφέρουμε να γίνει ο Αχιλλέας Περαίας μια μεγαλύτερη κυψέλη νεαρών παικτών που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν σύντομα την ανδρική ομάδα και ει δυνατόν να σταδιοδρομήσουν».

Ο Προπονητής Γιώργος Γκρίτζαλης
Για 2η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει ο ικανός προπονητής Γιώργος Γκρίτζαλης που μιλώντας καθημερινά στους παίκτες του απαιτεί σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει τους στόχους της νέας χρονιάς.
Ο πετυχημένος προπονητής δήλωσε σχετικά:
«Προσπαθούμε ουσιαστικά να κτίσουμε μια νέα ομάδα αφού φέτος έφυγαν και προστέθηκαν πολλά νέα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι οι παλιότεροι είναι σε θέση να υποδεχτούν και να βοηθήσουν τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας ενώ ταυτόχρονα με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα των δυνατοτήτων μας αργότερα, αλλά προσωπικά αισιοδοξώ για το μέλλον έχοντας δείότι και φέτος θα δούμε έναν πολύ δυνατό Αχιλλέα που πρωταγωνιστεί!

Ο Εφορος Αντώνης Σαλούκας
Ψυχή της ομάδας αποτελεί ο έφορος Αντώνης Σαλούκας που βρίσκεται πάντα κοντά προσφέροντας λύσεις στα όποια θέματα που τυχόν προκύψουν. Μιλώντας χαρακτηριστικά ο έφορος δηλώνει:
«Η ομάδα είναι ανανεωμένη περίπου 30% αφού προωθήθηκαν 7 νέα παιδιά από το εφηβικό και αποκτήθηκαν με μεταγραφή κάποιοι άλλοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι το πάντρεμα αυτό παλιών και νέων θα μας δώσει ώθηση ώστε να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι όπως σταθερά κάνουμε τα τελευταία χρόνια.
Ο Αχιλλέας Περαίας επενδύει στα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του, στοχεύοντας στην ανάδειξή τους σε ικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη να φτάσουν ψηλά όπως π.χ. οι Σαραγιώτης, Σαλούκας και Παπαντωνίου που δόθηκαν φέτος με μεταγραφή σε μεγάλες κατηγορίες!
Οι στόχοι μας είναι παραδοσιακά υψηλοί και πιστεύουμε με σκληρή δουλειά να τους πετύχουμε. Αν βρεθούμε κοντά στην άνοδο τότε θα την επιδιώξουμε και θα είμαστε κατευχαριστημένοι. Καλώ τους φιλάθλους μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως πάντα και να στηρίξουν την προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.