Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"Mαϊμού" η δήθεν "λίστα βουλευτών" με καταθέσεις στο εξωτερικό


Ψευδής είναι η λίστα με τα ονόματα βουλευτών και τα ποσά καταθέσεων που φέρεται να έβγαλαν στο εξωτερικό, απεφάνθη η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ύπαρξη τέτοιας λίστας διαψεύδει και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Υπό το φως αυτής της διαπίστωσης, η Διάσκεψη των Προέδρων εκφράζει την ανησυχία της για το γεγονός -όπως υπογραμμίζεται- ότι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, αντικοινοβουλευτικές δυνάμεις πετούν λάσπη στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Εν τω μεταξύ, κατά τη σημερινή της σύσκεψη η Διάσκεψη των Προέδρων ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των βουλευτών, Αθ. Νάκο ότι το πρωί απέστειλε επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, με την οποία ζητείται η αποστολή της λεγόμενης «λίστας Λαγκάρντ» (ή Φαλτσιανί) στη Βουλή και των ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων.
Όσον αφορά εξάλλου το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να οριστεί άμεσα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο Ι, ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τους αρχηγούς των κομμάτων για τον προσδιορισμό της.
Πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.