Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αποσύρεται βουλγαρική σάλτσα από την αγορά


Μετά από απόφαση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αποσύρεται σάλτσα (αναπλήρωμα μαγιονέζας), με την επωνυμία VENY που παράγεται στη Βουλγαρία και διανέμεται από τα Carrefour Μαρινόπουλος.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, έγινε αποδέκτης καταγγελίας, η οποία αφορούσε αναπλήρωμα μαγιονέζας, με την εμπορική ονομασία «VENY, мauoнeзa kлacuk», με ημερομηνία ανάλωσης 28/02/13 και αριθμό παρτίδας L12805. 12, σε πλαστικό περιέκτη των 800 γραμμαρίων έκαστο. Το προϊόν παράγεται στην Βουλγαρία από την επιχείρηση ΜΟΥΤΑΦΙΤΣΕΒ 57 Μ. ΕΠΕ, Καλεκοβετς, τηλ. 0889634730, ΤΚ 04-2011 και διανέμεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ (Αγ. Δημητρίου 63, Άλιμος), στην οποία διαπιστώθηκε έντονη οσμή τάγγισης.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την αλυσίδα Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι. Οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα καλούνται να μην τα καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.