Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Επανασύνδεση 17 νοικοκυριών του Θερμαϊκού στη ΔΕΗ

Δέκα επτά επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, για οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τη Δευτέρα, έγιναν οι πρώτες δέκα επανασυνδέσεις με βάση τον κατάλογο που σχημάτισε ο δήμος Θερμαϊκού, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες επτά επανασυνδέσεις με βάση καταστάσεις που είχε η ΔΕΗ. 

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τις δέκα αυτές περιπτώσεις νοικοκυριών που επανασυνδέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα, χάρη στην πρωτοβουλία του δήμου Θερμαϊκού, υπήρχαν στον ίδιο κατάλογο άλλα έξι νοικοκυριά, που όμως απορρίφθηκε η επανασύνδεσή τους, είτε γιατί δεν υπήρχε χελώνα της ΔΕΗ, είτε γιατί διαπιστώθηκε παράνομη ρευματοληψία.

Στην τριμελή επιτροπή που εξετάζει τις αιτήσεις των πολιτών  στην περιοχή του Θερμαϊκού για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματιος, μετέχει ένας εκπρόσωπος της ΔΕΗ, ένας εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιάννης Τσακμάκας ως εκπρόσωπος του δήμου Θερμαϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.