Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ο Άϊ Βασίλης καταφθάνει από τη θάλασσα στη Ν.Μηχανιώνα

Για μία ακόμη χρονιά ο Άϊ - Βασίλης θα καταφθάσει στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας πάνω σε καϊκι, στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, σκορπίζοντας απλόχερα χαμόγελα, μοιράζοντας δωράκια στα παιδάκια που θα έχουν συγκεντρωθεί εκεί  και απευθύνοντας σε μικρούς και μεγάλους ευχές για «Καλή Χρονιά».

Έτσι, ο Άγιος Βασίλειος, ο άγιος που αφιέρωσε σχεδόν όλη του τη ζωή στη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, δεν θα έρθει στη Νέα Μηχανιώνα «από την Καισαρεία», όπως θέλει η παράδοση και τραγουδάνε μικροί και μεγάλοι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά από τη θάλασσα.
Πρόκειται για μία θαυμάσια εκδήλωση που για μία ακόμη χρονιά διοργανώνεται από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Μηχανιώνας και το τοπικό 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, με τη συνοδεία της Μουσικής Μπάντας του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης.

Στη συνέχεια ο Άϊ Βασίλης, θα μοιράσει δώρα στους μικρούς του  φίλους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που για τελευταία μέρα θα λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της Ν.Μηχανιώνας ο Αη Βασίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.