Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Φ.Κουβέλης: "Αυτόνομη θα κατέβει η ΔΗΜΑΡ στις εκλογές"

Αυτόνομη θα κατέβει η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές μαζί με όσες δυνάμεις θα συνεργαστούν μαζί της, επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης, κλείνοντας το βράδυ του Σαββάτου  την τριήμερη συζήτηση στο 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και απαντώντας ταυτόχρονα στη κριτική ότι η ΔΗΜΑΡ δεν συνδράμει στο εγχείρημα για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς όπως προτείνεται από την πρωτοβουλία των 58.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού δεν μπορεί να μην έχει περιεχόμενο και άποψη για τις πολιτικές που χρειάζεται η χώρα και ασκούνται από την κυβέρνηση.
Επίσης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι δεν μπορούσε να πάει στη συγκέντρωση των 58 γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες αποφάσεις της πλειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής. «Σκεφθείτε τι συμπεράσματα θα έβγαιναν για το λαό και το κόμμα εφ΄όσον πήγαινα» αναρωτήθηκε και επέκρινε τα δύο μέλη της απερχόμενης Εκτελεστικής Επιτροπής (Γεράσιμο Γεωργάτο, Σταύρο Λειβαδά), γιατί , όπως είπε, όχι μόνο υπέγραψαν το κείμενο των 58 αλλά συμμετέχουν και στο πενταμελές συντονιστικό όργανό τους.

«Σεβαστή η δημοκρατική λειτουργία αλλά προϋποθέτει τον σεβασμό της συλλογικότητας σ΄όσα αποφασίζει το κόμμα» σημείωσε.
Σήμερα Κυριακή το 2ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ ολοκληρώνεται με την εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.