Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

"Μπούρδες οι εξαγγελίες Μανιάτη για το ρεύμα", λέει ο Μπουτάρης

«Όλοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί, από τον Σαμαρά μέχρι τον Τσίπρα. Πετάνε κάθε φορά μία φούσκα και ζητούν από τους δήμους να διαχειριστούν την κατάσταση» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης, σχολιάζοντας τις προτάσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις επανασυνδέσεις ρεύματος και τις αποπληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΗ μέσω των δήμων. 

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ραδιοσταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι σταματήσουν τώρα οι διακοπές ρεύματος για όλους».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως «θα πρέπει η κυβέρνηση να κάνει μία συμφωνία με τη ΔΕΗ για τον έλεγχο των νοικοκυριών που πραγματικά δεν μπορούν να μην πληρώσουν το ρεύμα και η ίδια η κυβέρνηση να πληρώσει όχι οι δήμοι». 
«Οι δήμοι δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς» είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα νοικοκυριά που ζουν χωρίς ρεύμα στο δήμο Θεσσαλονίκης υπολογίζονται σε 15.000.
Παραδέχθηκε ότι μηχανισμός για τον έλεγχο όλων των περιπτώσεων με αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπάρχει. «Έχουμε ελλιπέστατο προσωπικό» εξήγησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε μάλιστα «μπούρδες» τις εξαγγελίες του υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη για δωρεάν ρεύμα τις ημέρες με αιθαλομίχλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.