Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Δήμαρχος Δέλτα: Δεν μπορείς να χλευάζεις το θρησκευτικό συναίσθημα του άλλου

Για τις επιπτώσεις του υπερπληθυσμού της δομής υποδοχής και ταυτοποίησης Προσφύγων στα Διαβατά μίλησε ο δήμαρχος Δέλτα στο κεντρικό δελτίο του Atlas TV σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι προκαλείται κίνδυνος για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών και ζήτησε εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων.

«Μετά από πιέσεις μας προς την Αστυνομία έχουν γίνει αρκετές αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιοχή για τον εντοπισμό των παράτυπων μεταναστών στην περιοχή μας ωστόσο χρειάζεται εντατικοποίηση των ελέγχων» σημείωσε ο δήμαρχος Δέλτα και υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης δημιουργίας νέας γραμμής του ΟΑΣΘ προκειμένου να μεταφέρονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τη δομή των Διαβατών στον ΟΣΕ (τερματικός σταθμός του ΟΑΣΘ). «Αυτή η γραμμή έπρεπε να είχε δημιουργηθεί χθες για αν μπορέσουν οι κάτοικοι των Διαβατών και της Μαγνησίας να μετακινούνται με τα αστικά λεωφορεία τα οποία τώρα φτάνουν στις στάσεις γεμάτα και δεν μπορούν να παραλάβουν τους δημότες για να πάνε στις δουλείες τους» εξήγησε ο δήμαρχος Δέλτα ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται άμεσα η φωταγώγηση της παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς από όπου διέρχονται πεζή οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με κίνδυνο της ζωής τους τη νύχτα. «Λαμβάνουμε τηλέφωνα από τους δημότες που διαμαρτύρονται δίκαια για τις συνθήκες στην περιοχή» τόνισε ο δήμαρχος Δέλτα.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναφέρθηκε στη διαμαρτυρία της Κυριακής με χοιρινό και αλκοόλ υπογραμμίζοντας την αντίθεση του. “Εκτιμώ ότι δεν μπορείς να χλευάζεις το θρησκευτικό συναίσθημα του άλλου” σημείωσε ο κ Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.