Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Σαρώνει ο κορωνοϊός στο Δήμο Θερμαϊκού

Σαρώνει ο κορωνοϊός στην περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, όπου καταγράφτηκαν επίσημα 126 κρούσματα μόνο σήμερα, ενώ ο αριθμός τους είναι διπλάσιος σε σύγκριση με τις προηγούμενες εβδομάδες που είχαν εντοπιστεί 69 κρούσματα covid-19. Σημειώνεται ότι όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ από τα συνολικά 4.340 κρούσματα που διαπιστώθηκαν σήμερα, στο νομό Θεσσαλονίκης ο αριθμός τους ανέρχεται στα 535 κρούσματα

Όπως σχολιάζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ο αριθμός των 126 κρουσμάτων σε μία μέρα είναι μεγάλος, αν σκεφτεί κανείς πως ήδη βρισκόμαστε στο τρίτο lockdown και κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει μειωμένη διασπορά. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: "Γνωρίζω ότι είστε κουρασμένοι, απογοητευμένοι, στενοχωρημένοι. Το ίδιο και γω. Οι αντοχές μας έχουν καμφθεί. Όμως, ας μην εγκαταλείπουμε. Οι ελεύθερες κλίνες στα Νοσοκομεία μας, στις ΜΕΘ, είναι ελάχιστες έως μηδενικές. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί. για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα".

Τέλος ο δήμαρχος Θερμαϊκού καλεί τους συνδημότες του, αναλογιζόμενοι την ατομική ευθύνη, να φοράνε παντού μάσκα και να μην ξεχνάνε τους κανόνες υγιεινής, κυρίως, για τη δική τους προστασία, αλλά και των δικών τους ανθρώπων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.