Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Στις καλλένδες το θέμα της Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας

Το θέμα της Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας θα έπρεπε να είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για το Δήμο Θερμαϊκού, τη δημοτική αρχή αλλά και τις δημοτικές παρατάξεις. Η "Συμπολιτεία Θερμαϊκού" επί πέντε χρόνια διεξήγαγε σκληρό αγώνα για την υπόθεση αυτή:

Oργάνωσε ημερίδες, έκανε διαβήματα στην τότε κυβέρνηση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, άσκησε πιέσεις στην τότε διοίκηση της "Εγνατίας Οδού" να επισπεύσει τις μελέτες που είχε αναλάβει να εκπονήσει για την υλοποίηση του έργου. 

Σήμερα το θέμα βάλτωσε και δεν κινείται τίποτα περί αυτού. Κι όμως όλοι, ιδιαίτερα οι δημότες του Θερμαϊκού αντιλαμβάνονται το τεράστιο όφελος που θα προκύψει για την περιοχή με τη λειτουργία της θαλάσσιας συγκοινωνίας. 

Πόσο πιο εύκολα θα μπορούν να μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για τις δουλειές τους. Πόσο πιο προσιτή θα γίνει η πρόσβαση προς τις ακτές μας για επισκέπτες και τουρίστες. Τι τεράστιο όφελος θα υπάρξει για τα καταστήματα εστίασης και όλες γενικά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.