Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Υπέκυψε ο 16χρονος Ρομά Κώστας Φραγκούλης


Ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης, ο Ρομά που δέχθηκε με ευθεία βολή μια σφαίρα στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ γιατί έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει καύσιμα αξίας 20 ευρώ, πέθανε σήμερα Τρίτη (13/12) και ενώ από την περασμένη Δευτέρα έδινε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι ο 16χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στις 5 Δεκεμβρίου, φέροντας τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα. Και σήμερα 13 Δεκεμβρίου κατέληξε παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

To ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

"Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/22, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10:10 π.μ. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του δεκαεξάχρονου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.