Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Μαυρομάτης: "ΤΑΙΠΕΔ και Τσαμασλής ετοιμάζουν αιφνιδιασμό για το κάμπινγκ"

Την εκτίμηση ότι το ΤΑΙΠΕΔ και ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλής θα επιχειρήσουν αιφνιδιασμό για το θέμα του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, ώστε ερήμην των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού να προχωρήσουν στην τσιμεντοποίηση του χώρου, με τη δημιουργία εκεί "τουριστικού χωριού", διατύπωσε ο πρώην δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ATLAS TV. Και όπως είπε χαρακτηριστικά: "Αυτό που θέλουν είναι να μας έρθει "καπέλο" μια απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει κανείς".

Ο κ. Μαυρομάτης θύμισε την ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει το 2014 το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού κατά της τσιμεντοποίησης του κάμπινγκ, κατηγορώντας τον κ. Τσαμασλή για "κωλοτούμπα". Καθώς όπως σημείωσε, τότε ο σημερινός δήμαρχος όχι μόνο είχε ταχθεί κατά της καταστροφής του κάμπινγκ, αλλά πήγαινε και ένα βήμα παραπάνω ζητώντας να περάσει η έκταση 176 στρεμμάτων στο Δήμο Θερμαϊκού.

"Μπορεί το κάμπινγκ να μην είναι ιδιοκτησίας του Δήμου, όμως ότι κι αν γίνει πρέπει να έχει τη γνωμοδότηση του δημοτικού μας συμβουλίου. Έχουμε άποψη για το περιβάλλον, για την προστασία της περιοχής, καθώς αυτός ο χώρος είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στην περιοχή", είπε.

Τέλος ο κ. Μαυρομάτης κατήγγειλε τη δημοτική αρχή του κ. Τσαμασλή ότι απεμπολεί τα δικαιώματα που έχει στην περιοχή και ότι έχει ενδώσει στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ, ενεργώντας αντίθετα με τη βούληση όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Θερμαϊκού αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων. "Όλες οι παρατάξεις συμφωνούμε στο ότι πρέπει να παραμείνει ο χώρος ως κάμπινγκ και να αξιοποιηθεί για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, προκειμένου να προσφέρουμε μία ιδιαίτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους του Δήμου μας", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.