Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Η κωμωδία "Ράφτης Κυριών" την Παρασκευή στο ΚΑΠΠΑ


Την ξεκαρδιστική κωμωδία του Ζώρζ Φεντώ,  σε απόδοση Ερρίκου Μπελιέ "Ράφτης Κυριών", παρουσιάζει αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 η θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μηχανιώνας στο θέατρο ΚΑΠΠΑ της Περαίας με ώρα έναρξης ώρα 8:00 μ.μ. και πρωτοβουλία του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Δήμου Θερμαϊκού.

Πρόκειται για το πιο γνωστό έργο του κορυφαίου τεχνίτη της αστικής φάρσας! Μια σειρά από παρεξηγήσεις οδηγεί σε ερωτικές ζήλιες, καυγάδες και ανατροπές, που διαδέχονται η μια την άλλη με φρενιτιώδη ρυθμό. Η εσκεμμένα απλοϊκή ματιά του συγγραφέα καταλήγει να γίνεται κριτής των πιο ουσιαστικών προβλημάτων της αστικής κοινωνίας και οι δήθεν αφελείς διάλογοι ομολογούν ή αποκαλύπτουν αλήθειες που δεν θα ήταν δυνατόν να λεχθούν με τους κώδικες του δράματος.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές

Σκηνοθεσία: Σμαράγδα Τζούμα

Φωτισμοί: Train Studio Sound & Light

Σκηνικά- ομαδα Άρτιοι-Μ.Π.Σ Ν.Μηχανιωνας

Κοστούμια- ομάδα Άρτιοι

Φωτογραφία -τρέιλερ :Γιώργος Σαλλαγιάννης

Χορογραφίες :Τζώρτζια Βοργιά

Παίζουν: Κατερίνα Αναγνώστου ( Υβόν), Δέσποινα Καραγιάννη ( κ.Αιγκρεβίλ), Βασιλική Παπασπύρου ( Σιμόν), Αλκμήνη Δεδέογλου κ.Σαιντ Ανιγκρέζ) Αλεξανδρα Γιαλούη ( Σουζάν), Μέλλω Νταβράνη ( Πομπινέτ).

Και στις δύο παραστάσεις θα απολαύσετε τους Κορνήλιο Χατζηστεφάνου ( Πατρίκ), Βασίλη Παναγιωτίδη (Μπασινέ), Κώστα Κουρουτσαλάκη ( Ετιέν), Κώστα Αγγίτη( Ωμπέν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.