Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Ο καθαρισμός από εθελοντές του "Κόλπου των Αγγέλων" Αγγελοχωρίου


Μία θαυμάσια πρωτοβουλία ανέλαβαν τα μέλη της ομάδας Save your hood Thermaikos, καθαρίζοντας τον "όρμο των αγγέλων", μια πανέμορφη παραλία του Αγγελοχωρίου που πάντα γεμίζει με σκουπίδια και χρειάζεται την παρέμβαση όλων για να παραμένει πανέμορφη.


Δεκαπέντε εθελοντές γιόρτασαν τη διεθνή ημέρα εθελοντισμού, κάνοντας τη δική τους υπέρβαση σε μια από τις πλέον δύσκολες "πίστες". Ίσως δεν βοήθησε ο καιρός έτσι μουντός που ήταν κι έτσι δεν ήταν πολλοί οι εθελοντές που μαζεύτηκαν, παρόλα αυτά όμως η αποστολή τους εκτελέστηκε, καθώς μαζεύτηκαν τριάντα πέντε σακούλες των 120 λίτρων στην αυλή τους οικίας Κοσμίδη και 11 βαρέλια.

Οι γυναίκες όπως πάντα τον τελευταίο καιρό κυρίαρχες με την παρουσία τους, είτε σε δράσεις καθαρισμού, είτε σε εκδηλώσεις πολιτισμού.


Η δυσκολία που αντιμετώπισαν οι εθελοντές δεν ήταν τόσο ο καθαρισμός, όσο το ανέβασμα σε μέρος προσβάσιμο για αποκομιδή, καθώς χρειάστηκε να μετρήσουν και πάλι τα 200 περίπου σκαλιά για να ανέβουν. Έτσι τα 11  βαρέλια   έμειναν κάτω γιατί δεν τους  έμεινε κουράγιο να τα ανεβάσουν. Και τώρα θα αναζητήσουν τη βοήθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να φύγουν..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.