Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

"ΟΧΙ" των εργαζομένων του Δήμου στο έκτρωμα του ΤΑΙΠΕΔ

Το προεδρείο της χτεσινής συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού

Να πει "ΟΧΙ" στην πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ σε μεγάλα συμφέροντα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και την τσιμεντοποίησή του, αποφάσισε η χτεσινή (Τρίτη) εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θερμαϊκού, θεωρώντας ότι αυτό θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου και των δημοτών του.

Στην ίδια συνέλευση εγκρίθηκε παμψηφεί ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της διοίκησης του ΣΕΔΘ με μεγάλη συμμετοχή των μελών του.

Όπως είναι γνωστό πριν λίγες μέρες, στις 25 Ιανουαρίου, η διοίκηση Τσαμασλή στο Δήμο Θερμαϊκού αποφάσισε με οριακή πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και με επτά τουλάχιστον απουσίες, να εκφράσει θετική γνώμη υπέρ της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το κάμπινγκ Αγίας Τριάδας που εκπόνησε το ΤΑΙΠΕΔ και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς χαρακτηρίστηκε ως "έκτρωμα".

Για το θέμα του κάμπινγκ η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το Κάμπινγκ" οργανώνει εκδήλωση-ημερίδα με εισηγητές έγκριτους ειδικούς επιστήμονες την προσεχή Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες.

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση: 

https://farosthermaikou.blogspot.com/2023/02/blog-post_7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.