Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

H τσιμεντοποίηση του κάμπινγκ και ο κ. Τσαμασλής

Το πετυχημένο σκίτσο μας το έστειλε αναγνώστης
Ήταν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, πριν δηλαδή από τρεις μήνες, όταν στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού μετά από μία ακόμη ερώτηση συμβούλων της αντιπολίτευσης για το θέμα του κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας και την επιδιωκόμενη καταστροφή του, ξεσπάθωνε ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής δηλώνοντας με έμφαση: "Εγώ δεν θα επιτρέψω με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω, από όποια θέση και να είμαι, την τσιμεντοποίηση, όπως τη λένε κάποιοι. Και επιμένω σ' αυτή τη θέση".

Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Τσαμασλής είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να δικαιολογήσει τη ριζική απομάκρυνση από την εκ διαμέτρου αντίθετη στάση που είχε λάβει το 2014 ως Aντιπεριφερειάρχης τότε για το θέμα του κάμπινγκ, προβάλλοντας τον αναληθή και παραπλανητικό ισχυρισμό ότι τάχα το 2014 "το κάμπινγκ πουλιόταν ως οικόπεδο για να χτιστούν οικοδομές". 

Όταν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού που είχε ως αποκλειστικό θέμα την γνωμοδότηση επί της ΣΜΠΕ του ΤΑΙΠΕΔ που σχεδιάζει την καταστροφή του κάμπινγκ, ρωτήσαμε επίμονα τον δήμαρχο Θερμαϊκού αν επιμένει στη δήλωσή του της 16ης Νοεμβρίου ότι κι αυτός είναι κατά της τσιμεντοποίησης του χώρου, ο κ. Τσαμασλής σιώπησε επιμελώς, εμφανιζόμενος ανακόλουθος για μία ακόμη φορά. "Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" που λέει και ο λαός.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα:

https://farosthermaikou.blogspot.com/2022/11/blog-post_16.html

https://farosthermaikou.blogspot.com/2022/10/vs.html

https://farosthermaikou.blogspot.com/2022/10/blog-post_16.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.