Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό

 Ανθρωπιστική βοήθεια για τον Ουκρανικό λαό  συγκεντρώνει ο Δήμος Θερμαϊκού και καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ουσιαστικά στην ενίσχυση των Ουκρανών που πλήττονται από του βομβαρδισμούς.

«Ο Ουκρανικός λαός χρειάζεται την υποστήριξη και την έμπρακτη βοήθειά μας, με την ευχή γρήγορα να γίνει κατάπαυση του πυρός και η ειρήνη να κυριαρχήσει στην ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους τους πολίτες του Δήμου μας, για την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής

Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής βοήθειας, ο πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Παναγιώτης Τροκάνας, συντονίζει τη συγκέντρωση του υλικού για την παραλαβή και την μεταφορά τους στο Ουκρανικό Προξενείο. Η συγκέντρωση του ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων θα γίνετε στα παρακάτω σημεία:

Τις ημέρες Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Μαρτίου

ΕΠΑΝΟΜΗ / 8:00-14:00

Κτίριο Δημοτικής Κοινότητας Επανομής

ΠΕΡΑΙΑ

Δημαρχείο – Μ. Αλεξάνδρου 2 / 8:00 – 14:00

Είσοδος Κολυμβητηρίου / 8:00 – 14:00 / 16:00 – 20:00 , εγκαταστάσεις ΚΑΠΠΑ 2000

Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ / 9:00-14:00

στο χώρο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, πίσω από το Δημαρχείο Ν.Μηχανιώνας

Είδη πρώτων βοηθειών και φαρμακείου μη αποστειρωμένα γάντια, μη τραυματικό ψαλίδι, επίδεσμοι (αποστειρωμένοι και μη, ελαστικοί, εγκαυμάτων) μη υδραργυρικά θερμόμετρα, βακτηριδιακά επιθέματα, ορμονικές αλοιφές, αντισηπτικά και αντιπυρετικά, επιθέματα ματιών (ασπίδες), υποθερμικές σακούλες, παρακεταμόλη, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτικά μετά από τραυματισμό.

Θερμικά εσώρουχα

Μπαταρίες, φακούς

Προϊόντα μεγάλης διάρκειας:

· Κονσέρβες παντός τύπου

· Γάλα εβαπορέ

· Γάλα σε σκόνη για παιδιά

· Δημητριακά

· Ζυμαρικά

· Όσπρια

· Αλεύρι

· Παξιμάδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.