Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση-απάντηση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας στα σχέδια καταστροφής του κάμπινγκ

Εκδήλωση-απάντηση στα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ και του δημάρχου Θερμαϊκού Γ. Τσαμασλή για την καταστροφή του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας, θα δώσει η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το Κάμπινγκ", με την μεγάλη εκδήλωση που οργανώνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι:

-Ο καθηγητής Περιβάλλοντος στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Ύδρευσης Θεσσαλονίκης.

-Ο πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος/Τμήμα Κεντ. Μακεδονίας, Ανδρέας Κουράκης, πρώην αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Θεσσαλονίκης

-Η περιβαλλοντολόγος Αθηνά Παναγιώτου, πρώην πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Θερμαϊκού Κόλπου.

- Ο Πολεοδόμος-Χωροτάκτης, Ευστράτιος Μάνος, MSc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Σύμβουλος Αστικής και Τοπικής Ανάπτυξης.

Με την ευκαιρία, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας "Σώστε το Κάμπινγκ" ενημερώνει ότι μετά από σχετική ερώτησή της προς το δήμαρχο Θερμαϊκού, ο τελευταίος διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε ισχύ η διαβούλευση για το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ, σε αντίθεση με τα παπαγαλάκια του κ. Τσαμασλή που διαδίδουν ότι αυτή έληξε. Γι' αυτό και η Επιτροπή καλεί τους συνδημότες και όλους όσοι θέλουν να καταθέσουν τις παρατηρήσεις, τη διαφωνία και τις προτάσεις τους, να το κάνουν έγκαιρα στις παρακάτω διευθύνσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος:

-Ηλεκτρονικά στο e-mail: sec.dipa@prv.ypeka.gr, ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Λ. Αλεξάνδρας 11, 11473 Αθήνα.

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού "Σώστε το Κάμπινγκ" δηλώνει ότι παρά την απόφαση της προσκείμενης στον κ. Τσαμασλή πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου δεν χάθηκε τίποτα οριστικά για την υπόθεση του κάμπινγκ Αγίας Τριάδας και οι μεθοδεύσεις ΤΑΙΠΕΔ και δημάρχου Θερμαϊκού μπορούν να ανατραπούν με τον αγώνα των κατοίκων και τις προσπάθειες όλων μας σε πολιτικό, δικαστικό και διοικητικό επίπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.