Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Θερμαϊκού

"Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Θερμαϊκού είναι ο μαζικός φορέας του Δήμου μας. Συσπειρώνει τους γονείς των μαθητών του Δήμου Θερμαϊκού και διεκδικεί με τις δράσεις του και τις παρεμβάσεις του ένα καλύτερο, ασφαλέστερο και ολοκληρωμένο σύστημα παιδείας για τα παιδιά μας!"

Αυτό τονίζει η Ένωση Γονέων από αφορμή τα όσα ακούστηκαν από εκλεγόμενο στην Επανομή δημοτικό σύμβουλο, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, ότι "δεν υφίσταται η Ένωση Γονέων Μαθητών του Δήμου Θερμαϊκού"!

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της, ότι από τις 27 Μαρτίου 2023, έχει κατατεθεί και πρωτοκολληθεί το σχετικό πρακτικό των εκλογών της Ένωσης, βάσει των οποίων εκλέγεται και ο εκπρόσωπος της στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναφορά που γίνεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της Ένωσης  ότι "μετά από έναν αγώνα που κράτησε πάνω από δύο χρόνια, καταφέραμε νομίμως να πάρουμε τα βιβλία των πρακτικών και του ταμείου από το τελευταίο Δ.Σ της Ένωσης, που τα παρακρατούσε χωρίς λόγο". 

Τέλος σημειώνει ότι όποιος αμφισβητεί την ύπαρξη και τις δραστηριότητες της Ένωσης Γονέων Μαθητών Θερμαϊκού "θα μπορούσε πρωτίστως να ρωτήσει τα ίδια τα μέλη για την ύπαρξη ή όχι της Ένωσης, μιας και συμμετείχαν σε μια σειρά συσκέψεων, καθώς και στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση. Επιπροσθέτως, θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί για την ύπαρξή μας και από τις συνυποψήφιές του, την τελευταία Πρόεδρο της Ένωσης και την πρώην Αντιδήμαρχο Παιδείας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.