Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο υβριστής Π.Κορμικιάρης

Ο παραληρηματικός υβριστής του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα
Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της οριστικής παύσης παρέπεμψε ο Υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γ. Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, τον Πέτρο Κορμικιάρη, που χτες το πρωί, σχολιάζοντας τη συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Νέο δακρύβεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ό γυιός της προκαλούσε μέ τά τραγούδια του, ώς μητέρα, δεν τήν αφορούσε. Βρέ ούστ»...


Ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για το tweet υπαλλήλου της:
Σε απάντηση των συνεχών δημοσιευμάτων, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την ανάρτηση στο twitter του υπαλλήλου του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω υπάλληλος δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αφενός και αφετέρου σε καμία περίπτωση η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει. Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Ν. Παππάς, μετά από εισήγηση-αναφορά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ε. Κρέτσου, παρέπεμψε τον ανωτέρω υπάλληλο στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 107,123 με το ερώτημα της οριστικής παύσης.
Ο εν λόγω υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, βεβαρημένο παρελθόν καθώς έχει διαταχθεί εις βάρος του ΕΔΕ για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας του ενώ ακροδεξιάς κοπής tweets του στρέφονται και κατά του Αλ. Τσίπρα.  
Το tweet που προκάλεσε σάλο στα social media:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.