Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Θα κατακλυστεί η Θεσσαλονίκη 20 Δεκεμβρίου από Άη Βασίληδες

Η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί από Άγιους Βασίληδες, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του ξεχωριστού αγώνα δρόμου με τίτλο «2ο Thessaloniki Santa Run» που οργανώνουν τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου όχι να μοιράσουν δώρα αλλά να συγκεντρώσουν χρήματα που θα πάνε για καλό σκοπό.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το "2ο Santa Run" θα μοιραστούν ισάριθμα σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα: Το "Αλμα Ζωής Θεσσαλονίκης" που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, το "Χαμόγελο του Παιδιού", το ορφανοτροφείο θηλέων "Μέλισσα" και το κοινωνικό παντοπωλείο "ΜΑΖΙ" που στηρίζει οικογένειες με έλλειψη σε βασικές ανάγκες.
Οι εγγραφές για συμμετοχή σ’ αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση, , έχουν ήδη ξεπεράσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα τις 900, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους διοργανωτές ο τόπος αλλά και η ακριβής ώρα που θα γίνει η εκδήλωση.

Η συμμετοχή για όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν στο συγκεκριμένο αγώνα, ντυμένοι Αη Βασίληδες, έχει οριστεί στα 7 ευρώ ανά άτομο, ωστόσο υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους θέλουν να τρέξουν με τα παιδιά τους ή οικογενειακώς ή ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.