Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Διαλύθηκε ο Ηρακλής, η αρχαιότερη ομάδα της Θεσσαλονίκης

Μόνο θλίψη, προκαλεί η είδηση ότι ο Ηρακλής, ο αρχαιότερος αθλητικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης, που βρισκόταν εν ζωή ακόμη από την περίοδο της τουρκοκρατίας, καθώς είχε ιδρυθεί το 1908, διαλύθηκε, μια και η ομάδα με την μορφή που την γνώρισε το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, δεν υφίσταται πλέον, δεδομένου ότι η εταιρεία αναγκάζεται να αναστείλει τις δραστηριότητες της λόγω οικονομικού αδιεξόδου.

Σε συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ παικτών και τεχνικού τιμ, οι συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία, Σπύρου Παπαθανασάκη, τους ενημέρωσαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Football League. Ετσι είναι πλέον οριστικό, και απομένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αφού θεωρητικά η ομάδα θα βρεθεί στη Γ Εθνική και στα χέρια του ιδρυτικού σωματείου.
Σήμερα Τετάρτη πρόκειται να προχωρήσει η διαδικασία και να αποκτήσει προσωρινό Δ.Σ. ειδικού σκοπού ο Σύλλογος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες άνθρωποι του Ηρακλή έχουν έρθει σε επαφή με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για την απόκτηση του ΑΦΜ του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας της ΕΠΣΜ, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχουν περιορισμοί και εμπόδια.
Η επόμενη μέρα του συλλόγου δείχνει πως ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΜ, ωστόσο ο κόσμος είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση στην Γενική συνέλευση του Γ.Σ. Ηρακλής της ερχόμενης Δευτέρας.

Φυσικά ακυρώνονται τα επόμενα φιλικά των "κυανόλευκων", ενώ ο Ημίθεος δεν θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.