Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας

Τούτες τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα, η Ευρώπη, η υφήλιος ολόκληρη με την πανδημία του κορωνοϊού, είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί, εκτός από τα νοσοκομεία και ο τομέας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όπως είναι τα κατά τόπους Κέντρα Υγείας. Ένα τέτοιο Κέντρο Υγείας είναι και αυτό της Νέας Μηχανιώνας που καλύπτει όχι μόνο τις οκτώ δημοτικές κοινότητες του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά και τις γειτονικές κοινότητες Πλαγιαρίου και Σχολαρίου του Δήμου Θέρμης. 

Το Κ.Υ. Υγείας Ν.Μηχανιώνας έχει επειγόντως ανάγκη προμήθειας εξοπλισμού για την προστασία του νοσηλευτικού του προσωπικού όπως ρόμπες και ποδιές εργασίας, γάντια, προστατευτικές μάσκες, προστατευτικά γυαλιά κ.α.
Στο πλαίσιο αυτό, επικοινωνήσαμε με τη διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού και ζητήσαμε όπως ενισχύσει αμέσως το Κέντρο Υγείας με ένα ικανό χρηματικό ποσό, προκειμένου να μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού του προσωπικού και την προστασία της υγείας τους, ώστε να μην τεθεί κάποια στιγμή εκτός λειτουργίας.  
Προς τιμήν του ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, Κωστής Κούτουκας  μας διαβεβαίωσε ότι εντός της ημέρας, αφού βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος, θα γίνει η δωρεά του Δήμου Θερμαϊκού προς το Κέντρο Υγείας, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στην αποστολή του σ' αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρισκόμαστε. Περιμένουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.