Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Λουκέτο για 4 μέρες βάζει ο δήμος Θερμαϊκού


Την αναστολή της λειτουργίας του δήμου Θερμαϊκού για ένα τετραήμερο, μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την πλήρη αντίθεσή του στα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου, που οδηγούν την τοπική αυτοδιοίκηση σε μαρασμό και τους εργαζόμενους στην εφεδρεία.

Στο δημοτικό συμβούλιο κατατέθηκαν δύο ψηφίσματα για το θέμα, ένα από τη διοίκηση του δήμου και άλλο ένα από το σωματείο των εργαζομένων και καθώς οι θέσεις που διατυπώνονταν ήταν παραπλήσιες, αποφασίστηκε να συνταχθεί κοινό ψήφισμα με ευθύνη της Γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου.
Το δημοτικό συμβούλιο δηλώνει ότι είναι αντίθετο σε κάθε απόλυση εργαζομένου, καθώς οι εργαζόμενοι που υπάρχουν σήμερα καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Κι ακόμη δηλώνει ότι είναι αντίθετο στην αποστολή λίστας με τα ονόματα των εργαζομένων στο υπουργείο Εσωτερικών. Τέλος εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ ενάντια στο νόμο που οδηγεί σε οικονομική κατάρρευση των δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.