Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Απολογισμός πεπραγμένων με καθυστέρηση... έτους

Το πανέμορφο Δημοτικό Θέατρο Επανομής

Σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στις 7,30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Επανομής, θα γίνει από τον δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Αλεξανδρή, απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2011.

Για να λέμε την αλήθεια, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάθε φορά ο απολογισμός πεπραγμένων και η λογοδοσία της δημοτικής αρχής πρέπει να γίνεται με καθυστέρηση… ενός έτους. Την απορία μας αυτή, τη διατυπώσαμε και κατά τον περσινό απολογισμό που είχε γίνει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα του «Ξενία», στην Περαία.
Όπως γράφαμε τότε, πριν ένα ακριβώς χρόνο και ισχύουν στο ακέραιο και σήμερα «δεν γνωρίζουμε αν είναι στις προθέσεις της διοίκησης του δήμου, καλό όμως θα είναι οι πολίτες που θα συγκεντρωθούν εκεί, να ακούσουν για τα πεπραγμένα του δήμου και για τη χρονιά που φεύγει, ώστε να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και για τη στάση των δημοτικών συμβούλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.