Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ΤΕΘ, τα γεννητούρια και οι "πανικόβλητοι"


Η υπόθεση με την Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού (ΤΕΘ), αρχίζει και αποκτά διαστάσεις φαρσοκωμωδίας με τα όσα διαδραματίζονται από όσους βάλθηκαν να «σώσουν» τη δημοτική αυτή επιχείρηση, οδηγώντας την εδώ και ένα μήνα στην πλήρη απαξίωση και στα πρόθυρα της διάλυσης.

Βγήκε ο ένας από τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, ξιφουλκώντας κατά της προέδρου της ΤΕΘ για την απόφασή της να συγκαλέσει συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης και της σούρνει τα μύρια όσα, περί «παρανομίας» και τα τοιαύτα, ανακατεύοντας μάλιστα «γνωστό ποινικολόγο», μαζί με απειλές για προσφυγή στο Γραφείο Ανωνύμων Εταιριών, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πάει λέγοντας. Και γράφοντας σοβαρά-σοβαρά ότι μετά από αυτές τις προειδοποιήσεις… «Πανικοβλημένοι έσπευσαν να ακυρώσουν το ΔΣ».
Έλα όμως τώρα που έρχεται η πρόεδρος της ΤΕΘ και ξετινάζει όλο αυτό το σενάριο, καθώς όπως αποκαλύπτει, ανέβαλε τη συνεδρίαση όχι γιατί την έπιασε τρέμουλο και πανικός από τις απειλές, αλλά γιατί είχε τη μεγάλη ευτυχία να γεννηθεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά της.
Και  όπως γράφει χαρακτηριστικά η κ. Ευαγγελία Φαρίνη:
«Παρότι δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω δημόσια και σε αυτό, η προσπάθεια παραπληροφόρησης και η δημιουργία εντυπώσεων  με αναγκάζει να το κάνω. Το προγραμματισμένο συμβούλιο του ΔΣ αναβλήθηκε),γιατί συνέπεσε με την γέννηση ενός νέου μέλους στην οικογένεια μου, όπου και με την ιδιότητα μου ως παιδίατρος ήταν απαραίτητη η παρουσία μου τόσο στην γέννηση όσο και στην φροντίδα του μέχρι την έξοδο του από το μαιευτήριο. Λυπάμαι που μια ευτυχισμένη προσωπική κατάσταση χάλασε την διάθεση σας και για άλλες διενέξεις!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.