Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συναυλία αγάπης στις 7 Δεκεμβρίου για τη Φωτεινούλα

Συναυλία αγάπης με τη συμμετοχή γνωστών συγκροτημάτων, για τη συγκέντρωση χρημάτων προς ενίσχυση της θεραπείας της μικρής Φωτεινούλας, οργανώνεται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 8 μμ, στο θέατρο ΚΑΠΠΑ-2000, στην Περαία.

Συμμετέχουν φιλικά οι: «Δυτικός Άνεμος», Δημήτρης Γκουλούσης, Shotgunz και Little Peter-Anni Berka. Ηχητική κάλυψη «Ηχόραμα». Γενική είσοδος 5 ευρώ.
Η μικρή Φωτεινούλα χτυπημένη από την επάρατο  βρίσκεται στο εξωτερικό (Αγγλία) για εγχείρηση αφαίρεσης όγκου και θα χρειαστεί την βοήθεια μας. 
Η οικογένεια, που μένει στην Περαία, ζητά την υποστήριξη παλεύοντας με όποιο μέσο μπορεί ώστε να ανταπεξέλθει στις υπέρογκες υποχρεώσεις, ενώ οι συνδημότες της μικρής και οι φίλοι πρόσφεραν ότι μπορούσαν για να μπορέσει η οικογένεια να πάει την μικρή στο εξωτερικό. 
Η σελίδα που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο έκανε γνωστό το πρόβλημα σε όσους επισκέπτονται την διαδικτυακή κοινότητα υπάρχουν όμως και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν το πρόβλημα.
Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένεια ως προς τα ιατρικά έξοδα και όχι μόνο, είναι τεράστιο. Ο κόσμος της περιοχής ανταποκρίθηκε στο έπακρο αλλά αυτό δεν φτάνει. Η μικρή χρειάζεται βοήθεια. Η Φωτεινούλα βλέπει το πρόβλημα της από μια καλή σκοπιά, είναι δυνατός χαρακτήρας και πιστεύουμε όλοι ότι, θα το ξεπεράσει. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο καλύτερα μπορούμε.
{Για πληροφορίες σχετικά με το πως μπορείτε να βοηθήσετε μπορείτε να καλέσετε τα τηλέφωνα 2392032084 6986825187 κα Ελένη Κεχρή. Επίσης μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα: http://sosfoteinoula.wordpress.com/about/  και
https://www.facebook.com/SaveFotini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.