Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

"Μύλος" από δηλώσεις Τσαμασλή για το δήμο Θερμαϊκού

Διαψεύδει ο δήμαρχος Ι.Αλεξανδρής συζητήσεις για κοινή κάθοδο
«Μύλος» από νέες δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Γιώργου Τσαμασλή, ο οποίος μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό όχι μόνο δήλωσε έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Θερμαϊκού, αλλά επίσης άφησε  ανοιχτό το ενδεχόμενο κοινής καθόδου με το νυν δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή.

Όμως, όταν ο κ. Αλεξανδρής ρωτήθηκε σχετικά από το «Φάρο του Θερμαϊκού» αν επιβεβαιώνει τις δηλώσεις αυτές και αν υπάρχουν κάποιες τέτοιες διεργασίες, απάντησε ότι ποτέ δεν μίλησε ο ίδιος μαζί του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ποτέ δεν του ανέφερε κάτι σχετικό και ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για μια ανάλογη κίνηση.
Ο κ. Τσαμασλής μίλησε στο πλαίσιο της εκπομπής «Απαντήσεις», που μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι «Βεργίνα», χωρίς ωστόσο να ανοίξει τα χαρτιά του: «Δεν έχω ανακοινώσει υποψηφιότητα για το δήμο Θερμαϊκού. Έχει σχηματιστεί μια ομάδα ανθρώπων, από όλους τους οικισμούς, από όλα τα χωριά  και από την πρωτεύουσα του δήμου που είναι η Περαία, μία καλή ομάδα γιατί έχει να κάνει με έμπειρους ανθρώπους που υπηρετούν την Τοπική αυτοδιοίκηση. Μου έχουν βάλει τον προβληματισμό εάν θα ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Είμαι σε βάσιμη σκέψη και εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα, θέλω να δω και τον νέο εκλογικό νόμο όχι γιατί θα επηρρεάσει την υποψηφιότητά μου αλλά για το πως καλύτερα μπορεί να γίνει η προεκλογική εκστρατεία, αλλά πολύ περισσότερο για το πως μπορείς να διοικήσεις την επόμενη μέρα ακόμα πιό αποτελεσματικά. Έχει να κάνει αυτό με πολλές συζητήσεις που θα ακολουθήσουν και προπάντων με τον ίδιο τον δήμαρχο τον κ.Αλεξανδρή, ο οποίος υπηρετεί τον δήμο Θερμαϊκού, προσπαθώντας κι αυτός με τη σειρά του να λύσει προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή".
Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να κατέβουν μαζί με τον κ.Αλεξανδρή σε ένα ενιαίο σχήμα, ο κ. Τσαμασλής απάντησε: «Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Θα βαρύνει την απόφασή μου η συζήτηση που θα έχω μαζί του».

Ο αντιπεριφερειάρχης δεν δίνει καμία πιθανότητα να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος, υποστηρίζοντας ότι η απόφασή του αυτή είχε παρθεί από το 2010 και πως δεν έπαιξε ρόλο η "κόντρα" του με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για τον έλεγχο των αδειών των λαϊκών αγορών. Μάλιστα τόνισε ότι «δεν υπάρχει θέμα για να υπάρχει και αντιδικία» χαρακτηρίζοντας το θέμα «δημοσιογραφικό τρικ» από το κανάλι του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.