Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ρ. Γέροντας:"Να μη χυθεί άλλο αίμα, δεν κρατώ κακία"

Συγκλόνισε ο Ροβέρτος Γέροντας, πατέρας του νεαρού Αλέξανδρου που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όταν μιλώντας σήμερα το βράδυ, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έκανε έκκληση «να μη χυθεί άλλο αίμα» τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν είναι άνθρωπός που «θα κρατήσει κακία σε κανέναν» και δήλωσε ότι την έκκληση αυτή θα ήθελε να τη διατυπώσει μαζί με τον πατέρα του Παύλου Φύσσα.

«Θέλω να μη χυθεί άλλο αίμα» τόνισε ο Ροβέρτος Γέροντας, ενώ έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του γιου του.
Όπως είπε, το παιδί του μέρα με τη μέρα, όπως του λένε οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθήνας στο οποίο νοσηλεύεται, είναι καλύτερα.
«Βελτιώνεται συνεχώς, λένε οι γιατροί, η κατάστασή του. Θα την κερδίσει τη μάχη για τη ζωή», ανέφερε.
Περιγράφοντας τα γεγονότα που οδηγήσαν στον τραυματισμό του γιου του, είπε ότι ο Αλέξανδρος είχε πάει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής προκειμένου να πάρει το βιογραφικό του φίλου του και να το δώσει στη μητέρα του προκειμένου να του βρει εργασία.«Για λίγα λεπτά έγινε η δουλεία» είπε.
Σε ερώτηση εάν ίδιος φοβόταν για κάτι κακό μετά τη δολοφονία Φύσσα, ανέφερε ότι όντως φοβόταν και είχε εκφράσει τους φόβους αυτούς στο γιο του, αλλά τον είχε καθησυχάσει λέγοντάς του «να μην ανησυχεί».

Έκανε, επίσης, λόγο για «αιφνιδιασμό» των θυμάτων από το δράστη την ώρα της δολοφονίας. «Αιφνιδιάστηκαν όλοι», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.